Kinderdagverblijf in Delden

Kinderdagverblijf La Luna, gevestigd in Delden is een zelfstandig en kleinschalig kinderdagverblijf met een persoonlijke benadering en betrokkenheid. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde kinderopvang aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Een veilige, vertrouwde en gezellige omgeving waarin uw wensen en het belang van uw kind altijd centraal staan. Ons kinderdagverblijf is toegankelijk voor ieder kind, tenzij het extra medische, verpleegkundige of therapeutische hulp nodig heeft.

  • Erkend kinderdagverblijf
  • Gediplomeerde groepsleiding
  • Rustige, hygiënische en veilige omgeving
  • ruime buitenspeelplaats

Enkele pedagogisch medewerkers van KDV La Luna zijn in bezit van het certificaat VVE (VVE = Voor- en Vroegschoolse Educatie). We maken gebruik van Uk & Puk, de zogenaamde ‘doorgaande leerlijn’. Dit sluit prima aan bij alle basisscholen in Delden, Hof van Twente en omgeving. Op de pagina Certificering vind u meer informatie.

Wij zijn gehuisvest in een mooi pand, centraal gelegen aan de Nieuwstraat 6 in Delden. Er zijn diverse binnenruimtes voor slapen, spelen en activiteiten. Daarnaast is er de buitenruimte met ruime spelmogelijkheden.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?

Bel 074 376 53 91 of kom gerust langs!