Brengen en halen

‘s Morgens kunnen de kinderen tussen 7.30 en 9.00 uur worden gebracht en tussen 12.30 en 13.00 uur worden opgehaald.

‘s Middags kunnen de kinderen tussen 12.30 en 13.00 uur worden gebracht en tussen 16.30 en 18:00 uur worden opgehaald.

Als uw kind niet door u zelf wordt opgehaald, verzoeken wij u dit van tevoren aan de leiding door te geven en tevens door wie uw kind dan wél wordt opgehaald. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel en in overleg is er dan ook heel veel mogelijk.

Deze vaste tijdsindeling is voor de kinderen en leidsters erg belangrijk ten behoeve van de rust en de speelsfeer in het kinderdagverblijf. In overleg met de groepsleiding kunnen kinderen eventueel eerder worden opgehaald.

We merken regelmatig dat kinderen en ouders moeite hebben met afscheid nemen. Het is belangrijk om duidelijk te zijn naar uw kind, rek het afscheid niet te lang en vertel dat u weggaat en dat u uw kind bijv. na het fruit eten weer op komt halen. Wens uw kind veel plezier. Loop nooit stiekem weg in de hoop dat uw kind niets merkt. Vooral in de beginperiode is het belangrijk om kort en duidelijk afscheid te nemen.

Ruilen van dagdelen

Er kan in overleg incidenteel worden geruild, mits de groepsgrootte dit toelaat. Extra dagdelen kunnen niet worden gegarandeerd. Dagen kunnen ook niet opgespaard worden om vervolgens op een later tijdstip extra te worden opgenomen. Extra dagdelen welke aangevraagd zijn, en dan toch niet doorgaan worden wél in rekening gebracht.